Aanvullende reisverzekering

Aanvullende reisverzekering bij de debitcard van ICS Cards

Overweegt u een debitcard aan te schaffen om te gebruiken tijdens vakanties en reizen? Dan is de debitcard van ICS Cards een goede keuze. Boekt u uw reizen met deze kaart dan kunt u gratis gebruik maken van de aanvullende reisverzekering die bij deze kaart hoort.

Naast de gratis aanvullende reisverzekering behoort deze kaart ook tot de goedkoopste kaarten wat gebruik betreft en kunt u vertrouwen op de uitstekende service van ICS Cards. Dit bedrijf verzorgt ook de uitgifte van onder meer de creditcards van ABN Amro. Debitcard klanten kunnen gebruik maken van dezelfde kennis en expertise.

Gratis aanvullende reisverzekering

Wilt u met een veilig gevoel op reis, betaal uw boeking dan met de debitcard van ICS. U kunt dan gebruik maken van de aanvullende reisverzekering van de kaart.

De aanvullende reisverzekering bestaat uit:

  • Reisongevallenverzekering
  • Hulpverleningsverzekering
  • Vluchtvertragingsverzekering
  • Bagagevertragingsverzekering

Reisongevallenverzekering

Met de reisongevallenverzekering krijgt u een uitkering bij blijvende invaliditeit die u heeft opgelopen bij een ongeluk tijdens uw vakantie.

Bij blijvende invaliditeit ontvangt u maximaal € 149.625,-. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van de mate van invaliditeit.

Hulpverleningsverzekering

De hulpverleningsverzekering geeft recht op 24/7 ondersteuning in geval van nood. U wordt geholpen bij repatriëring en bij het verkrijgen van noodzakelijke medicijnen.

Vluchtvertragingsverzekering

In het geval van een vertraagde vlucht dekt de vluchtvertragingsverzekering de noodzakelijke extra verblijfs- en telefoonkosten tot een maximum van €150,- per persoon. De vluchtvertragingsverzekering gaat in bij een vertraging van meer dan vier uur. Bij chartervluchten is dit acht uur.

Bagagevertragingsverzekering

Bent u aangekomen op uw bestemming, maar uw bagage niet? Met de bagagevertragingsverzekering worden de kosten vergoed die u moet maken voor de aanschaf van noodzakelijke goederen. De verzekering gaat in als uw bagage meer dan 8 uur vertraagd is. De dekking is € 125,- per dag met een maximum van € 1000,- in totaal. De bedragen zijn voor alle personen van uw reisgezelschap samen.

Overzicht van dekking

Lees voor een volledig overzicht van wat er wel en niet gedekt wordt de algemene voorwaarden van de aanvullende reisverzekering.

Debitcard met aanvullende reisverzekering bestellen

Gaat u vaak op reis dan is de debitcard met aanvullende reisverzekering van ICS Cards voor u waarschijnlijk de beste keuze.