easyJet betalen met iDEAL [zonder creditcard]

Heeft u een goedkoop easyJet ticket gezien dat u graag wilt kopen, maar heeft u geen creditcard? Dan bent u er vast al achtergekomen dat iDEAL niet als betaalmiddel wordt ondersteund.

Maar niet getreurd, het is ook mogelijk om met een debit card easyJet tickets te betalen:

Iedereen kan een debit card bestellen, ook als u geen of een laag inkomen heeft.

Boekt u vaker een vlucht of shopt u weleens online bij buitenlandse webshops, dan kan een debit card u veel betaalgemak opleveren.

Er zijn in Nederland meerdere debit cards verkrijgbaar waaruit u kunt kiezen.

De voordelen van easyJet tickets met een debit card betalen

Met een debit card easyJet tickets betalen heeft voordelen:

  • De tickets zijn goedkoper dan bij betaling via een creditcard. De transactiekosten van easyJet tickets met een debit card betalen zijn lager dan de transactiekosten van betaling met een creditcard, en easyJet berekent deze korting door aan u.
  • Met een debit card kunt u de tickets direct bij easyJet kopen, hierdoor zijn ze goedkoper dan wanneer u ze via een reisbureau of ticketsite koopt.

Hoe boekt u met een debit card easyJet tickets?

easyJet tickets boeken met een debit card is simpel. Het werkt feitelijk op dezelfde manier als wanneer u de tickets met een creditcard zou boeken.

  • Kies uw ticket
  • Vul uw gegevens in
  • Kies als betaalmiddel MasterCard of Visa.
  • Vul de gegevens van uw kaart in
easyJet betalen met een prepaid creditcard

Als u vervolgens op bestellen klikt wordt het tegoed van uw kaart afgeschreven. U moet er dus wel op letten dat u voordat u gaat boeken genoeg geld op uw kaart zet.

Hoe lang duurt het voordat ik met een debit card tickets kan boeken?

Als u nog geen debet kaart heeft, dan moet u die eerst bestellen. Hoe lang dit duurt hangt af van de kaart die u kiest. De meeste kaarten heeft u binnen enkele werkdagen in huis. Nadat u de kaart heeft ontvangen moet u hem nog activeren en er geld op storten, dit duurt bij bankoverboeking meestal ook nog één dag. Als u de kaart kunt opwaarderen via iDEAL dan gaat het sneller.

Moet u sneller een ticket hebben en kunt u niet wachten totdat u uw debet kaart in huis heeft, dan kunt u easyJet betalen met iDEAL via een ticketsite. Houd er rekening mee dat de tickets dan wel vaak een paar euro duurder zijn.

Heeft u nog tijd om een debit card te bestellen, kijk dan nu welke kaart het beste bij u past op de overzichtspagina debit card vergelijken.