Eurowings betalen zonder creditcard

Eurowings is een Duitse prijsvechter die vanuit Amsterdam en Rotterdam en een aantal vliegvelden net over de grens naar bestemmingen binnen en buiten Europa vliegt. Eurowings betalen zonder creditcard is voor Nederlanders helaas een beetje lastig, iDEAL wordt niet geaccepteerd en automatische incasso is alleen beschikbaar voor mensen met een Duitse bankrekening.

Maar ook als u geen creditcard heeft zijn er manieren om Eurowings tickets te boeken!

Betaalmogelijkheden Eurowings

Eurowings heeft de volgende betaalmogelijkheden:

  • Creditcard (Mastercard/Visa/American Express)
  • PayPal
  • Diners Club
  • AirPlus
  • Tegoedbon
  • Debit card

Aangezien u dit artikel leest heeft u waarschijnlijk geen creditcard, dus die optie valt af. Diners Club is eigenlijk ook een soort creditcard, speciaal gericht op (zaken)reizigers. AirPlus is een betaalsysteem dat zich richt op de zakelijke markt, daar heeft u dus ook niets aan als u uw Eurowings ticket zonder creditcard wilt betalen.

Dan blijven de opties PayPal, tegoedbon en debit card over.

Eurowings betalen zonder creditcard met PayPal

Als u een PayPal account heeft waarop u geld kunt storten, dan kunt u dit gebruiken om uw tickets mee te kopen. U kunt geld op PayPal account zetten via iDEAL of overboeken vanaf uw bankrekening. Een PayPal account aanmaken is gratis en koppelen gaat relatief simpel.

Eurowings tickets kopen met een tegoedbon

Eurowings heeft cadeaubonnen waarmee u een tegoed voor een ticket kunt geven of ontvangen. Helaas kunt u de cadeaubonnen alleen kopen met dezelfde betaalmiddelen als de Eurowings tickets. Dus tenzij u een tegoedbon heeft ontvangen van iemand die wel een creditcard heeft, valt deze optie ook af.

Boek uw Eurowings tickets met een debit card

Als u geen PayPal wilt gebruiken, of als u sowieso vaker eigenlijk een creditcard nodig heeft, dan is een debit card waarschijnlijk de beste oplossing. Met een debit card kunt u (vrijwel) overal betalen waar u ook met een creditcard kunt betalen.

Een debit card is eigenlijk een prepaid creditcard: u krijgt geen krediet, maar u zet zelf een bedrag op de kaart waarmee u vervolgens online en offline kunt betalen. Omdat u geen krediet krijgt kan iedereen een debit card bestellen, ook als u een laag inkomen heeft.

U kunt een debit card direct online bestellen en dan heeft u hem binnen een paar dagen in huis.