PayPal debit card

PayPal Debit Card: Zo werkt het. (+ 4 Nederlandse alternatieven.)

De PayPal Debit Card is een prepaid creditcard van PayPal. Met de PayPal debit card kan je het tegoed op je PayPal rekening gebruiken overal waar je met een creditcard kunt betalen.

Helaas is de PayPal debit card niet in Nederland beschikbaar.

Wil je toch weten hoe de PayPal debit card werkt, of wil je weten of je een andere debit card kunt koppelen? Lees dan verder! Aan het eind van dit artikel vind je 4 alternatieven voor de PayPal Debit Card.

Hoe werkt de PayPal debit card?

De PayPal debit card kan je gebruiken als een vervanging voor een creditcard. De kaart werkt op dezelfde manier als een creditcard, maar in plaats van dat je krediet krijgt van een creditcard maatschappij is de kaart gekoppeld aan je PayPal account. Op deze manier kan je dus overal waar een creditcard wordt geaccepteerd betalen met het geld dat je op je PayPal rekening hebt staan.

Ontvang je geld via PayPal, bijvoorbeeld voor geleverd werk of omdat je dingen op Internet verkoopt? Dan is de PayPal debit card een erg handige aanvulling op je PayPal account. Want hoewel PayPal online op veel sites wordt geaccepteerd is het aantal locatie waar je met de PayPal debit card kan betalen nog vele malen groter.

De PayPal debit card is alleen verkrijgbaar in de VS en je moet een PayPal Business account hebben. Bekijk voor meer informatie over de kaart de (Amerikaanse) PayPal site.

Wil je een Nederlandse debit card koppelen aan je PayPal account?

Maak je gebruik van een debit card en wil je die koppelen aan je PayPal account om zo geld op je PayPal rekening te zetten? Hoewel dit een logisch idee is, een debitcard werkt tenslotte als een creditcard, kan het helaas niet. PayPal accepteert geen debit cards als bron om geld op je PayPal rekening te zetten.

Wil je geld op je PayPal rekening zetten dan zul je gebruik moeten maken van een reguliere creditcard. Als je geen reguliere creditcard hebt kan je ook geld op je rekening zetten via iDEAL, bankoverschrijving of automatische incasso.

Op de meeste locaties waar je met PayPal kan betalen kan je ook gewoon direct met je debit card betalen, dus in de meeste gevallen is koppelen van je debit card aan PayPal ook niet nodig.

4 Alternatieven

Omdat de PayPal Debit Card niet in Nederland beschikbaar is hebben we 4 alternatieven uitgezocht. Deze kaarten kan je gebruiken om online te betalen en je zet er geld op via iDEAL of bankoverschrijving:

Heb je nog geen debit card maar zou je er wel een willen? Bekijk dan de overzichtspagina met beschikbare kaarten: