Hotel reserveren zonder creditcard

Gaat u op vakantie of op reis en heeft u een leuk hotel gezien dat u graag wilt reserveren, dan is er niets vervelender dan er tijdens het boeken achter komen dat dit hotel reserveren zonder creditcard niet mogelijk is. Gelukkig geldt dit niet voor alle hotels, maar beperkt worden in uw keuze is niet leuk. En bovendien niet nodig!

In dit artikel zullen we kijken welke mogelijkheden er zijn voor het reserveren van een hotel zonder creditcard.

Hotel reserveren met iDEAL

Op de websites van hotels behoort iDEAL meestal niet tot de mogelijkheden, zeker als het een hotel in het buitenland betreft waar iDEAL niet wordt gebruikt. Toch kunt u bij veel vergelijkingssites prima een hotel reserveren zonder creditcard, u betaalt met iDEAL aan de boekingssite die dit vervolgens weer met het hotel verrekend.

Bekijk de volgende link voor een overzicht van sites en handige tips en trucs die u helpen bij een hotel boeken zonder creditcard.

Hoewel u met iDEAL bij boeken via een vergelijkingssite een grote keuze heeft, blijft u het probleem houden dat niet alle hotels op deze manier te boeken zijn.

Hotel reserveren zonder creditcard via een reisbureau

Dit klinkt misschien wat ouderwets en omslachtig, maar een hotel reserveren via een reisbureau kan nog altijd. Als er een reisbureau bij u in de buurt zit kunt u daar pinnen of contant betalen en het reisbureau het hotel voor u laten reserveren.

Hotel reserveren en contant betalen bij aankomst

Afhankelijk van de regio waar u heen gaat zijn er ook hotels die uw reservering via internet of telefonisch aannemen en het goed vinden dat u eenmaal aangekomen bij het hotel pint of met contant betaalt. Deze manier van reserveren is gebruikelijk in armere gebieden waar de meeste hotelgasten niet beschikken over betaalkaarten en in gebieden die buiten de toeristische hotspots liggen. Ook hiervoor geldt dat deze manier uw keuze in hotels beperkt omdat een deel afvalt.

Hotel reserveren met een debit card

Wilt u zo min mogelijk beperkingen in uw hotelkeuze zonder dat u een creditcard heeft? Dan is een debit card de beste oplossing. Hiermee kunt u vrijwel alle hotels reserveren en een debit card is snel en makkelijk aan te vragen.

U bestelt uw debit card online en binnen enkele dagen krijgt u de kaart thuisgestuurd. Hierna zet u geld op uw kaart via overschrijving of iDEAL. Nu kunt u op meer dan 30 miljoen plaatsen wereldwijd waar creditcards worden geaccepteerd betalen met uw debit card.

Zo is een hotel reserveren zonder creditcard geen probleem meer!