Over ons

Over ons

Wie zijn wij?

Debitcard.nl is een Nederlandse vergelijkingssite voor particuliere en zakelijke debit cards van Mastercard en VISA.

Ons doel is om onze bezoekers informatie te verschaffen over de mogelijkheden en toepassingen van debit cards en hen te informeren over de verschillende keuzemogelijkheden. Wij doen ons uiterste best om alle informatie op de site ten allen tijde actueel te houden.

Wat doen wij voor u?

Op Debitcard.nl kunt u verschillende debit cards met elkaar vergelijken. Wij geven geen persoonlijk advies maar maken het eenvoudig om de verschillende eigenschappen van de kaarten met elkaar te vergelijken. Op basis hiervan kunt u zelf een keuze maken voor de betaalkaart die het beste aansluit bij uw wensen.

Hoe vergelijken wij?

Op de vergelijkingspagina wordt een overzicht getoond met beschikbare debitcards. De weergave is initieel gesorteerd op populariteit, maar u kunt deze zelf wijzigen naar prijs (oplopend of aflopen) en u kunt filteren op eigenschappen zoals opwaardeermethode of type kaart.

Daarnaast kunt u gebruik maken van de verschillende vooraf door Debitcard.nl gedefinieerde overzichten zoals algemene cards, zakelijke cards, kaarten geschikt voor studenten of kaarten van een specifieke maatschappij zoals VISA of Mastercard.

Is onze vergelijking compleet?

Wij doen ons best om zoveel mogelijk cards op te nemen in het overzicht om een zo goed mogelijk vergelijking mogelijk te maken. Voor een aantal debit cards ontvangen wij een zogenaamde affiliate vergoeding als u deze via ons afsluit. Dit kost u niets extra en het maakt het mogelijk om Debitcard.nl draaiende te houden.

Contact

Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen via deze pagina.

E-mail: [email protected]

Post:

Debitcard.nl
Box D3003
Postbus 9607
1006GC Amsterdam
Nederland

Kamer van Koophandel

KvK: 59952016