Prepaid creditcard Primera

Een prepaid creditcard of debit card kopen bij Primera is niet mogelijk. Er zijn geen prepaid creditcards meer die zonder verificatie van persoonsgegevens verkrijgbaar zijn.

Aanbieders van prepaid creditcards zijn gebonden aan strenge wetgeving die fraude met betaalkaarten tegen moet gaan.

Om aan de eisen van deze wetgeving te voldoen verloopt de aanvraag van prepaid cards tegenwoordig uitsluitend via de website of app van de aanbieder van de card.

Bekijk het overzicht met verkrijgbare prepaid creditcards die u binnen enkele minuten online aan kunt vragen.

Lees hier hoe dit werkt:

Hoe kunt u online een prepaid creditcard kopen?

Voor het online aanvragen van een prepaid kaart gaat u naar de website van de aanbieder van uw keuze en start u het bestelproces.

Dit ziet er bij alle aanbieders ongeveer zo uit:

  1. Vul uw persoonsgegevens in.
  2. Verifieer uw identiteit via een scan van uw identiteitsbewijs en maak een selfie via de camera van uw telefoon of laptop.
  3. Ontvang uw prepaid VISA of prepaid Mastercard binnen enkele dagen per post thuisgestuurd.

Kiest u voor een virtuele creditcard (of een plastic card waarbij ook een virtuele versie geleverd wordt) dan kunt u direct na aanvraag gebruik maken van de card voor online aankopen.

Hoe werken prepaid creditcards?

Prepaid creditcards (technisch gezien debit cards) werken anders dan reguliere creditcards. Het belangrijkste verschil is dat u zelf moet zorgen voor saldo op de kaart.

Prepaid kaarten die u bij de Primera kon kopen kon u ook ter plekke opladen met tegoed via contant geld of PIN. Bij een online gekochte prepaid creditcard kan dit via o.a. iDEAL of een bankoverschrijving.

Betalen met een prepaid kaart gaat hetzelfde als met een gewone creditcard.

Veelgestelde vragen

Kan je een prepaid creditcard bij Albert Heijn kopen?

Nee, net als bij Primera is het ook bij Albert Heijn niet meer mogelijk om prepaid creditcards te kopen. U kunt een prepaid creditcard online kopen, bekijk het overzicht met beschikbare kaarten.

Waar kan je prepaid creditcards kopen?

Prepaid creditcards zijn online te koop via de website van de aanbieder van de kaart. Via DebitCard.nl kunt u de verschillende kaarten met elkaar vergelijken.

Wat is de beste prepaid creditcard?

De beste prepaid creditcard moet wat mogelijkheden en kosten betreft aansluiten bij uw gebruik. Lees hier waar u op moet letten bij het maken van uw keuze.

Kan je een paysafe prepaid kaart kopen bij Primera?

Ja, de paysafecard is te koop bij Primera. Dit is echter geen prepaid creditcard. Hiermee kan alleen worden betaald bij websites waar paysafe wordt geaccepteerd. U kunt de paysafecard opwaarderen met maximaal €100.